Tarinamme

Lohtulinja on syntynyt sydämen palosta, intohimosta,  elämänkokemuksista sekä aidosta halusta auttaa ja vaikuttaa asioihin. Ajatus tämän kaltaisesta palvelusta on saanut alkunsa jo kymmenen vuotta sitten erään asiakastapaamisen jälkeen. Kymmenen vuotta tätä palapeliä rakennettiin ja hiottiin. Välillä sovitettiin yhteen vääriä osia ja väärään aikaan. Hankittiin elämänkokemusta ja kasvettiin ihmisenä. Samaan tahtiin kasvoi ja kehittyi myös alkuperäinen palvelu idea. Jokainen hetki, jokainen kokemus ja kohtaaminen tarvittiin, jotta siitä ajatuksesta kasvoi ja kehittyi Lohtulinja, välittämiskulttuurin edistäjä.

Lahjoitamme hyväntekeväisyyteen

Jokaisesta Lohtulinjaan soitetusta puhelusta lahjoitamme 0,02€/min hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohde valitaan aina 3kk välein ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen mihin kohteeseen rahat menevät. Parhaiten tietoa löydät tästä Lohtulinjan sosiaalista mediaa seuraamalla.

Missio

Uskomme, että aito välittäminen ja yhteisövastuullinen ajattelu ympärillämme olevista vahvistaa omaa sekä toisten mielenhyvinvointia ja tuo meille arkeen mittaamatonta hyvää oloa.

Visio

Vuoteen 2024 mennessä olemme tuoneet välittämisen kulttuurin osaksi Suomalaisten arkea. Olemme onnistuneet luomaan malleja ja tapoja ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä. Olemme Suomalaisina yhteisövastuullisia ja näytämme esimerkkiä muille, olemme välittävin kansa.

Arvot

Lohtulinjan toimintaa ohjaavat arvot usko, toivo ja voima,jotka tuovat meille yhteisen energian ja onnen kipinät. Kohti parempaa mielenhyvinvointia sekä valoisampaa arkea.

Energisoiva ja hyväntahtoinen kaveri luo turvallisen lämpöisen ilmapiirin, auttaen meitä katsomaan eteenpäin sekä puhdistautumaan vanhoista tomuista, jotta voisimme katsoa pelottomasti kohti tulevaisuutta.

Aina sydän auki, rehellinen ja aito empaattinen kaveri, joka luo luottamuksen ilmapiirin lohduttamalla ja herättämällä syvällisen selviämisen tunteen, jotta voisimme helpommin olla tässä ja nyt, uskaltaen unelmoida.

Iloinen, sitoutunut ja kannustava kaveri luo läsnäolollaan kultaisen eteenpäin menevän ilmapiirin, tunteaksemme kannattelevan rohkeuden syntyvän pala palalta, tuoden onnistumisia ja hyvää oloa arkeen.

Valikko